Qui som?

Rosa Adroer Gestió de projectes

M’agrada tot el que impliqui ser creatiu i treballar o construir amb les mans. Vaig estudiar Biologia a la Universitat de Barcelona, i sóc Doctora en Biologia. Durant molts anys, vaig fer recerca en un laboratori de Genètica, i això implica grans dosis de creativitat i ser molt metòdic. Ara ja fa un temps que em dedico al disseny gràfic. Sempre que puc, m’agrada disfrutar de la natura, de la música i també de la lectura.

Joan Ferrando Direcció creativa

M’apassiona el disseny industrial, la fotografia i l’art en general. Vaig estudiar Disseny industrial a l’Escola Elisava de Barcelona, on vaig descobrir la creativitat com a ofici. De l’estada en diferents estudis vaig veure que el disseny gràfic i industrial es complementaven, i després de passar per departaments de disseny i estudis de publicitat on vaig créixer professionalment, em vaig sentir prou segur per emprendre el meu propi camí.

Carola Ribas Direcció creativa

Des que tinc ús de raó, m’agrada dibuixar, els colors i l’ordre cromàtic. Als 11 anys vaig començar a fer fotografies i encara no he parat. M’agraden les ciències i les arts. Vaig estudiar Belles Arts a la Universitat de Barcelona. M’he format com els aprenents d’abans, de baix cap a dalt passant per tots els àmbits de la professió. Fer melmelades és un dels meus hobbies. La ironia a la meva vida és imprescindible com també el cinema.

Jordi Sàrries Direcció d’art

Vaig estudiar a l’escola Massana i la Llotja de Barcelona. Després de recórrer diferents despatxos de disseny decideixo crear el meu propi estudi (DOBLEPAGINA). Sempre he col·laborat amb altres dissenyadors i entenc la nostra disciplina com un conjunt complex d’idees que convergeixen en una direcció. Sóc un apassionat de la muntanya, m’encanta la fotografia i retratar tot allò que el temps ha abandonat. Els llibres i les llibreries de vell. La música. L’art. Tot.